Cupons a la Internacionalització
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Sol·licitud

Sol·licita orientació i assessorament a la innovació

Per tal de poder atendre’t de la forma més adient a les teves necessitats, necessitem que omplis aquest formulari.

Dades de l'empresa

*Camps obligatoris


Persona de contacte

*Camps obligatoris


Tipus d'assessorament

*Camps obligatoris

(Pots triar fins a tres opcions)

Vull innovar a l’empresa per mantenir-me al mercat i seguir sent competitiu.
Vull innovar amb start-ups, per créixer més ràpid i segur.
Vull innovar amb tecnologia i diferenciar-me de la competència.
Busco oportunitats d’innovació al món.
Necessito un impuls tècnic per estructurar el meu projecte.
Necessito un impuls financer per al meu projecte.
D'acord amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades, l'informem que les seves dades es recullen i estan incloses en un fitxer automatitzat titularitat de l'Agència per a la Competitivitat de l’Empresa, ACCIÓ, amb les finalitats de gestionar la seva inscripció a l'acte i poder facilitar-li en el futur, per via telemàtica i/o correu postal, informació sobre els nostres serveis i sobre temàtiques similars relacionades amb la competitivitat empresarial.

Així mateix, vostè accepta ser subscriptor del Butlletí ACCIÓ Informa, que el mantindrà informat sobre notícies, serveis, ajuts i convocatòries d'ACCIÓ, i del Butlletí Agenda ACCIÓ, on difonen les activitats per a empreses i professionals impulsades per ACCIÓ. Podrà donar-se de baixa de qualsevol d'aquests butlletins fàcilment, en qualsevol moment i per via digital.

Vostè autoritza expressament la cessió de les dades incloses en l'esmentat fitxer a d'altres entitats per complir finalitats directament relacionades amb les funcions per a les quals van ser sol·licitades.

Vostè podrà exercir els drets reconeguts per la Llei i, en particular, els d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició escrivint al correu electrònic dades.accio[arrova]gencat.cat, amb la referència “protecció de dades”.